fbpx

OBAVIJEST

Dragi  učenici, roditelji i uposlenici Srednje stručne škole Bugojno

Iza nas su dvije sedmice nastavnog procesa koji se odvija po posebnom režimu uz pridržavanje svih preporučenih higijensko – epidemioloških mjera s ciljem sprečavanja širenja virusa COVID-19. Uprava Srednje stručne škole želi iskazati zadovoljstvo ponašanjem učenika u pridržavanju mjera, kao i saradnjom s roditeljima naših učenika.

Međutim, bez obzira na zadovoljavajuću situaciju prilikom boravka u školi, učenici i njihovi roditelji zajedno sa nastavnicima i uposlenicima škole moraju nastaviti pratiti upute i pridržavati se istih. Ovo je jako važno u periodu koji je ispred nas kada očekujemo hladnije vrijeme i povećan broj učenika sa simptomima prehlade koji su slični simptomima COVID-a.

Molimo roditelje da nastave pratiti zdravstveno stanje učenika prije dolaska na nastavu, učenike i nastavnike da nastave poštovati mjere i pridržavati se  istih.

U nadi da ćemo  nastaviti izvoditi proces redovne nastave, a što zavisi od naše savjesti i poštivanja preporuka, želimo vam uspješan  nastavni proces u školskoj 2020/2021.

Ostanimo odgovorni!

S poštovanjem,

direktor Srednje stručne škole Bugojno

Gurbeta Salih, dipl. ing. saobraćaja i komunikacija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *